Presentaties

Presentaties

Voor de presentaties bij informatica ga je presenteren hoe jij je ontwikkeld hebt sinds je gestart bent bij informatica en hoe je staat te opzichten van het de eindexamen doelen van de overheid. Dit doe je met behulp van het eindexamenprogramma en de vragen en rubrics die je van je docent kunt krijgen. Je wordt hierbij beoordeeld door zowel je docent als een medeleerling.

  • Plan je presentatie zelf in bij je docent.
  • Zorg dat je uitgebreid en beargumenteerd antwoord geeft op de vragen.
  • Zorg dat je de projecten die je toelicht ook inhoudelijk beheerst want ook inhoudelijk kan je vragen krijgen. Met andere woorden als jij zegt dat je iets hebt geleerd dan wordt er ook verwacht dat je het ook echt beheerst en inhoudelijke vragen kan beantwoorden.

Link naar het examenprogramma: klik hier

Bij eventuele vragen kan je uiteraard terecht bij je docent.